fredag 17 juli 2009

Pyssloholic

Min syster i ett sommarlinne jag sytt. (Tyvärr är jag inte riktigt nöjd med "allt om handarbete":s mönster
Skulle ha varit snyggt med insnitt vid bysten.)
.

OK! Jag erkänner. Jag är en riktig pyssloholic. Det finns alltid något att göra. Jag känner att man har bara lite för lite tid. Jag har en del projekt som ska göras och bli klart. Mitt sy- och pysselrum är i direkt anslutning till köket. Så det är nära och bra.

Jag erkänner en sak till. Jag har mönster tidningar från Burda år 1984, fram till dagens datum. Min man var i kastartagen under våra första år tillsammans och han var i kastartagen under en flytt från en lägenhet till en annan. Han ville kasta iväg alla tidningar från 80- talet. Så vi hade en vild diskussion om dessa tidningar. Till slut så fick jag behålla dom i fall jag bar dom själv. Dom väger ju en del. Men jag bar var enda tidskriftssamlare själv upp för trapporna till vår nya lägenhet. Idag så står dom här i mitt sy rum i huset och jag är glad att jag stod på mig den gången. för tänk vad jag hade ångrat mig!

Ursäkta den suddiga bilden. Jag skulle behöva fler tidskrifts samlare också.


Så är det något särskilt mönster någon söker så är det nog ganska stor risk att det finns där i
hyllan hos mig.
.
NÅGRA PROJEKT

.

Det här är ett virkprojekt. Ska bli en väska.

Dom är små blommorna och det kommer att bli många innan jag är klar.
.

Detta ska bli en sjal i gaffelvirkning. Har hunnit göra mer sen bliden togs. Ska lägga ut fler bilder senare. Jag ska inte behålla den själv. Den ska skickas till Kuba.
.
/H
.








Inga kommentarer: